Agency

Paparazzi model management aloitti toimintansa 1983 ja oli Suomen ensimmäinen mallitoimisto. Itsekin mallina toiminut Laila Snellman perusti toimiston ja johtaa sitä menestyksekkäästi jo kolmatta vuosikymmentä.

Paparazzi on Suomen menestyksekkäin mallitoimisto ja tuo jatkuvasti uusia mallikykyjä muoti alalle. 80-luvusta alkaen Paparazzin malleja on myös virrannut kansainvälisille mallimarkkinoille ja menestystarinoita löytyy useita: 1989 mallinuransa aloittanut Angelika Kallio, starttasi Pariisissa nappaamalla Karl Lagerfeldin kampanjan ja esiintyi parhaissa catwalk näytöksissä useita vuosia, Ninja Sarasalo oli Jean Paul Gaultier’n parfyymin kasvo 90-luvulla, Pipsa Hurmerinta teki mm. Louis Vuittonin kampanjan 90-luvun lopulla ja Suvi Koposesta tuli huippumalli vuonna 2006. Hän on tehnyt useita kansia kuten Ranskan Vogue’lle sekä kansainvälisiä kampanjoita mm. Calvin Kleinille ja Stella McCartney’lle.

Etsimme jatkuvasti uusia kykyjä ja olemme olleet mukana eri mallikilpailuissa. Koulutamme heitä ja arviomme heidän mahdollisuuksiaan toimia mallina. Naisten ohella, edustamme myös miesmalleja, seniorimalleja sekä kuuluisuuksia.

Suosikkilista ()
Close X